Monday 16 August 2010

E tarta? E pizza? E buna...

Fast food de casa, inspirat de Good Food - categoria "cand chiar n-am chef de pigulit":
Se cumpara aluat de foietaj de la supermarket, asta e, v-am zis ca mi-a fost lene.
L-am pus in tava de la aragaz data cu ulei (avantajul supermarketului e ca livreaza aluat in forma dreptunghi, fix cat tava), l-am uns cu bulion (obtinut prin supra-fierberea unei sticle cu suc de rosii) si l-am intepat cu furculita, ca aluatul gata facut are tendinta neplacuta de a se infoia. 220 de grade, 10 minute.
Peste dansul am pus multa multa branza rasa (cam tot ce se pregatea sa expire prin frigider, mostly urda si cascaval) si deasupra de tot am intins ardei gata copti si inimi de anghinare.
Inca un sfert de ora, aceeasi temperatura.
Foaaaarte bun. Nu-i pizza, ca nu corespunde aluatul. E un soi de tarta, dar bulionul ala trage spre pizza. Ma rog, e o strutocamila foarte, foarte gustoasa, atat in varianta calda cat si in varianta rece. Enjoy.
(Mai am o felie de aluat, sa vad ce-mi mai da prin cap sa pun pe ea).

No comments:

Post a Comment

Change

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to...