Thursday 9 July 2009

Neinteresant

Mai bine nu instalam statcounter-ul. Cand citesc statisticile ma ia groaza: in afara de mama din dotare nu mai citeste nimeni. Mai am cativa vizitatori razleti atrasi de unele expresii indexate de google, dar acestia nu pierd prea mult timp pe aici.
De fapt, de ce ma chinui? Doar pentru ca simt ca am ceva de spus, ceva ce nici pentru apropiati nu e destul de interesant. Atunci de ce?
Ideea de la care acest proiect a pornit era sa exersez cu rabdare, asa cum pe vremuri exersam la pian sau rontaiam temeinic din paginile alea groaznice din Gazeta Matematica. Sa scriu pana ma dor degetele, pana invat sa fiu scriitor.
Nu trebuie sa ma las. Nici bicicleta nu credeam ca o sa-mi foloseasca vreodata si totusi am reusit sa urc muntele fara dureri. Si am fost fericita. Poate ca si scrisul are sa-mi aduca pana la urma mici placeri egoiste, sau poate, pana la urma, mari placeri altruiste (am sa fiu vreodata in stare sa scriu cartea la care visez atata?)
N-am sa ma las. Pana la carte am sa mai bat campii mult si bine aici. Si n-am sa mai citesc statcounter-ul decat... o data pe saptamana.

No comments:

Post a Comment

Change

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to...